Belépés

MH amatőr sportversenyek

Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Tenisz szakosztály 2006. év

Írta Sülyös Sándor
2006. évi eredmények

       Megyei:Női csapat II.

       Férfi csapat III.               

       MH amatőr CSB. VI. hely

       HOSOSZ napok III. hely

A szakosztály munkájának rövid sportszakmai értékelése

Az elmúlt időszakban sikerült a szakosztály működőképességét megőrizni. Hasonlóan a 2005-ös évhez,2006 és 2007 évben is hasonló létszámmal sportoltak, ill. az eredmények sem voltak rosszabbak. Pedig kiadásunk volt bőven a pályával,a sportfelszerelésekkel és a versenyzéssel kapcsolatban.

                Köszönet a vezetőségnek,mert mindig meg tudták teremteni az alapvető működési feltételeket .A mi örömünkre ad okot az a sok fiatal gyerek sportolása,(kb. 30 fő)bár kissé nagyobb a fluktuáció, mint régebben .A két salakpálya hétvégén szinte állandóan, hét közben pedig a délutáni órákban foglalt. Versenyzési feltételek az alapszinthez biztosítottak,s kb. ezek az eredmények is látszanak. Férfi csapatunk a megyei CSB-n amely két fordulós, 2006-ban a III. helyen végzett a Tisza liget (SZUSE) ill. Martfű mögött.

A női csapat a megyei CSB-n a II. helyezést érte el. Az MH amatőr CSB-n közös csapattal, a Veszprémmel a VI. helyen végeztünk. A HOSOSZ napokon pedig összetett versenyben a III. helyet értük el.

Egyéni országos ranglistás helyezéseink:

       Juhász Adrienn: Felnőtt Női -  275.

       Sülyös Emese: Felnőtt Női - 67.

       Sülyös Szilvia: Lány 14 – 65

       Felnőtt Női - 276.                         

       Boczek Balázs:Fiú 12 – 49.

          A tavalyi előtti évben bevezettük az ITTEBEI-OPEN elnevezésű házibajnokságot, amit eddig 4 alkalommal rendeztünk meg .Főként kezdőknek,akik még a versenyzésre nem érettek meg. Elmondható, hogy nagyon népszerű a gyerekek körében.

          Szép számmal látogatják olyanok is a pályákat, akik oktatáson kívül, versenyen kívül csak a saját örömükre teniszeznek. Számuk kb. 10 fő. Mindezek tükrében a tavalyi év összegségében átlagos évnek mondható,s remélem egy év múlva is hasonlókról tudok majd beszámolni.

A szakosztály képekben!

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon
 Szolnoki Honvéd Sportegyesület Fóruma
Támogatóink, Partnereink
A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Támogatói