Belépés

MH amatőr sportversenyek

Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


Verseny Hírek

Közzétéve: 2007. Február 11. Írta Csertői László

TOLLASLABDA OB III. DÁNSZENTMIKLÓS 2007.02.10.

 A 2006/2007 –es évad Országos Bajnokság Harmadosztályának februári fordulója, 10-én Dánszentmiklóson került megrendezésre. A vendéglátó egyesület, a 2006 novemberi szolnoki fordulót megnyerve várta a hazai folytatást, melyre a Dánszentmiklósi SK-n kívül a keleti csoport további három egyesülete a Szolnoki Honvéd Sportegyesület (SZHSE) Tollaslabda Szakosztálya, a Nagykőrösi Kőrisfa és a Zagyvarékasi Községi Sportegyesület (ZKSE) volt hivatalos.
 A versenyt férfi és női egyéni, férfi és női páros, valamint vegyespáros versenyszámokban rendezték meg. Minden csapatnak játszania kellett valamennyi ellenfelével, így csapatonként összesen 15 mérkőzésen kellett helytállni.
A dánszentmiklósiak ismét helytálltak, ha nem is nagy fölénnyel, de megnyerték a februári fordulót is. Így bebiztosították az első helyüket, és egy lépést tettek a másodosztályba való jutásukért. A második helyért nagy csata folyt. A 2006. évi őszi fordulón, hazai pályán, a második helyezést az SZHSE tollaslabdázói érték el. A szolnoki tollaslabdázók célja a „dános” fordulón a második helyezés megtartása, esetleg a jobb eredmény elérése volt.  A verseny nagyon jól indult az SZHSE sportolói számára. A Nagykőrösi Kőrisfa csapata ellen jó formát felmutatva 3-2 arányban nyert. Ekkor még volt remény a verseny megnyerésére is. A folytatás azonban nem úgy alakult, ahogyan azt a szolnokiak eltervezték. Szolnoki Honvédos tollaslabdázók szoros küzdelemben, 1 játékkal maradtak alul Dánszentmiklós csapata ellen, 3-2 arányban. A harmadik ellenfél a Zagyvarékasi KSE csapata volt, Tombor Attila vezetésével. A zagyvarékasiak most is rendkívül jól felkészült fiatal csapattal érkeztek, és 3-2 arányban győztek az SZHSE ellen.
Végül az eredmények összegzésekor derült ki, hogy a mieink leszorultak a dobogó második fokáról, egyetlen egy szettel a Zagyvarékas bizonyult jobbnak (Zagyvarékasi KSE-SZHSE 13:12), így a bronzérmet vihették haza az SZHSE sportolói.

Eredmények:

1. Dánszentmiklósi SK
2. Zagyvarékasi KSE
3. Szolnoki Honvéd Sportegyesület
4. Nagykőrösi Kőrisfa SE

A szolnoki csapat tagjai voltak:

 Edző:  Csertői László

Női egyesben indult:

Sándor Réka
Majercsik Lívia


Női páros:

Sándor Réka
Majercsik Lívia


Férfi egyes:

Varga Péter


Férfi páros:

Jusztin Péter
Fazekas László


Vegyespáros:

Hollanday Andrea
Zádory LászlóKépek a versenyről!


Facebook
Google
 

WWW Az oldalon
 Szolnoki Honvéd Sportegyesület Fóruma
Támogatóink, Partnereink
A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Támogatói