Szolnoki Honvéd Sportegyesület Fóruma
Only members can post in this forum. Sign up for a new account or login here.
sticky

Nevezési rend

Flowerzmeister
Member
Joined: 2011-01-06
User is offline
Posts: 86
2011. Szeptember 29. 20:31 #1
Tisztelt Szakosztály tagok!

Itt szeretném megjeleníteni milyen módon tudjuk egymás életét megkönnyíteni-segíteni nevezéssel kapcsolatban:
A szakosztály -szűkös- költségvetéséből olyan versenyeket áll módunkban támogatni,melyen több személy vesz részt -szándékozik részt venni- esetleg öregbíteni sikerül szakosztályunk,egyesületünk hírnevét. Szívesen segítek bárkinek,viszont teljesen helyette nem áll módomban elvégezni mindent,mivel nem ez a fő profilom és a szabadidőm nekem is véges.
Nevezés folyamata:
Egyeztetés a szakosztály vezetővel -ez én lennék-
Nevezési lap letöltése az adott versenyről,ennek pontos kitöltése.
Versenykiírás letöltése(csak a rád vonatkozó rész,elég egy oldal,nem kell részletes),kinyomtatása.Nevezési lap aljára ráírandó: Átutalásos számlát kérek. Számlacím:5000 Szolnok Kilián út 1. (így van bejegyezve az SZHSE,tudom,hogy Szandának 5008 az irányító száma)
Nevezési lap eljuttatása az adott verseny rendezőjének faxon - Tóthné Zsuzsa segít, irodája a tornaterem rácsos ajtajánál található- esetleg postai úton.
Verseny utáni teendő: Eredménylista letöltése,kinyomtatása,Tóthné Zsuzsának eljuttatni. Az ajtón található egy postaláda,bátran lehet használni.
Azért írtam le ilyen részletesen,mert elfoglaltságom miatt nem tudtam eleget tenni a nevezés lebonyolításának,és ezért a hétvégi maraton váltóban indulni szándékozó csapat lemaradt a versenyről,illetve a kedvezményes nevezésről,és sajnos nem indulnak,mert az egyesületen kívüli futóknak nem áll módjukban magasabb nevezési díjat fizetni.
Erről a fórumról tudjátok a folyamatát a nevezésnek.Keressetek azért,segítek,amennyiben Szolnokon,illetve a laktanyában vagyok.Elnézést,ha bárkit is megsértettem és különösen a váltó tagoktól,mert meghiúsult a futam.
Flowerzmeister
Member
Joined: 2011-01-06
User is offline
Posts: 86
2013. Április 7. 22:35 #2
Sziasztok!

BSI eseményeire történő nevezés:



A nevezési lapot az atletika@szhse.hu emailcímre juttassátok el,és én küldöm tovább a BSI irányába,ugyanis így kapjuk/kapod meg a Futóklub kedvezményt. Beregi Balázs jogosult még nevezést leadni a BSI irányába,de mi ketten úgyis egyeztetünk.
"Nevezés e-mailen
Az itt található nevezési lapot (egyéni, váltó, kollektív) elmented a gépedre (egyéni nevezési lap esetén Vezetéknév_keresztnév.xls, váltós nevezési lap esetén Csapatnév.xls néven), kitöltöd és ezután egy e-mailben csatolmányként elküldheted a versenynevezes@futanet.hu e-mail címre. Elküldhetsz egy vagy több nevezési lapot is ily módon. Kérjük, a leveled tárgyába írd bele a nevedet vagy a csapatod nevét és a verseny nevét is, hogy eligazodjunk a levelek között. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes. (Ezt a címet csak a nevezési lapok küldésére használd, egyéb kérdéseidet a nevezes@futanet.hu címen teheted fel.)"

Természetesen másik szervezet által szervezett rendezvényre más is elküldheti a nevezési lapokat,sőt megköszönöm,ha valaki összefogja egy-egy más rendezvény szervezését és az összesítést,versenykiírást,nevezési díjakat megküldi részemre.
Ezen kívül 1000Ft/ rendezvény/fő befizetését kérem minden tagtól,aki 2013.április 1-jétől egyesületünk színeiben indulni kíván egy versenyen és szeretné ha a szakosztály valamilyen formában finanszírozná/támogatná a részvételét. Az extra befizetésnek szükségességét az indokolja,hogy szűkösek az anyagi forrásaink, 1% és a tagdíjbefizetések igen kevés lehetőséget hagynak.
Másrészt az összeg letétbe helyezésével erősíti meg indulási szándékát mindenki,melynek 50%-a - azaz 500Ft - visszajár a versenyen történő részvétel után,az összeg másik fele tagdíj kiegészítésként megy az egyesület,szakosztály kasszájába.
Természetesen,ha valaki nem vesz részt a versenyen,akkor 1000Ft megy az egyesületi/szakosztályi kasszába,továbbá az illetőnek a nevezési díjat teljes egészében térítenie kell a szakosztály kasszájába. Ez alól csak rendkívüli esetben tudunk eltekinteni(betegség,nem várt esemény,sérülés).
Nem szerettem volna senkit sem eltántorítani versenyen való indulástól,csak szerettem volna tudatni mindenkivel azt a folyamatot,hogyan tudjuk biztosítani a problémamentes és zökkenőmentes működésünket.

Mint említettem már korábban,nincs támogatásunk központi keretből, ezért előfordulhat,hogy a nevezési díjat,vagy annak egy részét a tagoknak kell állni.
Bárki szponzor után nézhet,ha találsz valakit támogatónak,értesíts,a részleteket megbeszéljük.

Jó felkészülést kívánok Mindenkinek!

Üdvözlettel: Virág Zoltán

Felhasználó Profil

Regisztráció
Kérlek, adj meg egy felhasználói nevet, jelszót és egy email elérést a regisztrációhoz: