Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


I. Honvéd Aquatlon Kupa

Közzétéve: 2019. November 25.

A Szolnoki Honvéd Sportegyesület 2019. szeptember 2-án létrejött, új Triatlon Szakosztálya az elmúlt hétvégén, szombaton (november 23-án) szervezte meg első meghívásos versenyét az I. Honvéd Aquatlon Kupát.

I. Honvéd Aquatlon Kupa megnyitó

A versenyre, amely úszásból és futásból állt 70-en indultak el újonctól a szenior korcsoportig. A rendező egyesületen kívül a Jászberényi Triatlon SE, a Martfűi Úszó és Triatlon Klub, az abonyi Fergeteg, az abonyi Fergeteg Triatlon SE, az egri Katona Team, a Szolnoki Dózsa és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Zászlóaljának versenyzői vettek részt az I. Honvéd Aquatlon Kupán. A verseny az úszó számokkal indult, korcsoportonként eltérő távot kellett úszni résztvevőknek: 100 és 700 m között. Az úszást követően kezdődött a futás, amiben 1000 és 5000 m között voltak a korcsoportonkénti távok.

I. Honvéd Aquatlon Kupa futás

Újonc 1 fiú korcsoportban (100 m úszás és 500 m futás) első helyen végzett Malahovszki Miksa (Jászberényi Triatlon SE), második lett Burján Tamás (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Urbán Olivér (Jászberényi Triatlon SE) állhatott fel. A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Triatlon Szakosztályának versenyzőjeként Nagy Balázs végzett a negyedik, Bana Ákos a hatodik, míg Lázár Gergő a hetedik helyen.

Újonc 1 lány korcsoportban (100 m úszás és 500 m futás) első helyen végzett Nagy Anna Boróka (Szolnoki Dózsa), második lett Katona Amina (Katona Team), míg a dobogó harmadik fokára Szórád Boglárka állhatott fel a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Triatlon Szakosztályának versenyzőjeként.

Újonc 2 fiú korcsoportban (200 m úszás és 1000 m futás) első helyen végzett Bontovics Márk (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), második lett Kardos János (Jászberényi Triatlon SE), míg a dobogó harmadik fokára Takács Zalán (Martfűi Úszó és Triatlon Klub) állhatott fel. A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Triatlon Szakosztályának versenyzőjeként Gmoser András az ötödik, Balázs Márk a hatodik, Bakó Attila Bence a nyolcadik, Balázs Gergő Márk a kilencedik, míg Szabó Dés Vince a tizedik helyen végzett.

Újonc 2 lány korcsoportban (200 m úszás és 1000 m futás) első helyen végzett Katona Korina (Katona Team), második lett Boros-Nagy Lili (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Nyíri Bernadett Emese (Jászberényi Triatlon SE) állhatott fel. A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Triatlon Szakosztályának versenyzőjeként Szórád Réka a hatodik, Szabó Ágota Hanga a nyolcadik, Bana Zoé a kilencedik, Majoros Petra a tizedik, Balogh Nikolett a tizenegyedik, míg Lázár Léna a tizenkettedik helyen végzett.

I. Honvéd Aquatlon Kupa futás

Gyermek fiú korcsoportban (300 m úszás és 2000 m futás) első helyen végzett Szabó Zétény Ákos (Szolnoki Dózsa), második lett Notheisz Csongor (Jászberényi Triatlon SE), míg a dobogó harmadik fokára Vincze Szabolcs (Jászberényi Triatlon SE) állhatott fel.

I. Honvéd Aquatlon Kupa úszás

Gyermek lány korcsoportban (300 m úszás és 2000 m futás) első helyen végzett Németh Noémi (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), második lett Forgács Korinna (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Szabó Inez Gréta a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Triatlon Szakosztályának versenyzője állhatott fel.

Serdülő fiú korcsoportban (500 m úszás és 3000 m futás) első helyen végzett Tóth Zalán (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), második lett Csüllög Marcell (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Bakó Ferenc (Martfűi Úszó és Triatlon Klub) állhatott fel.

Serdülő lány korcsoportban (500 m úszás és 3000 m futás) első helyen végzett Balla Fanni Anna (Jászberényi Triatlon SE), második lett Deák Boglárka (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Laczkó Enikő (Martfűi Úszó és Triatlon Klub) állhatott fel.

Sprint távon (700 m úszás és 5000 m futás) korcsoportonként az alábbi eredmények születtek. Ifjúsági férfi korcsoportban első helyen végzett Soós Gergő (Fergeteg Triatlon SE), második lett Pápai Balázs (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Vincze Ákos (Fergeteg Triatlon SE) állhatott fel. Ifjúsági női korcsoportban Kiss Anna (Martfűi Úszó és Triatlon Klub) végzett az első helyen. Nyekeczki Dániel (Jászberényi Triatlon SE) nyerte a junior férfi korcsoportot. A felnőtt női korcsoportot Kovács Kamilla (NKE Ludovika Zászlóalj), míg a férfit Szűcs Viktor Dániel (NKE Ludovika Zászlóalj) nyerte meg. A szenior férfi korcsoportban első helyen végzett Botka Tibor (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), második lett Danku László (Martfűi Úszó és Triatlon Klub), míg a dobogó harmadik fokára Katona Zsolt (Katona Team) állhatott fel.

I. Honvéd Aquatlon Kupa érmek

A „Próbáld ki az aquatlont” kategóriában (100 m úszás és 1200 m futás) három versenyző indult és természetesen mindhárman aranyéremmel zárták a futamukat: Katona-Mező Ildikó (Katona Team), Nyekeczki Béla (Jászberényi Triatlon SE) és Malahovszki Bánk (Jászberényi Triatlon SE).

I. Honvéd Aquatlon Kupa indulok

Gratulálunk minden résztvevőnek, indulónak!

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon

Támogatóink

ACCELL Hunland Kerékpárgyártó és Értékesítő Kft.

Borovi Faipari Zrt.

Szerencsejáték Zrt

HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Sportegyesületek Országos Szövetsége

MH86. Szolnok Helikopter Bázis
Szolnok város Önkormányzata

Szolnoki Honvéd Sportegyesület Pártoló Tagok