Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


SZHSE Triatlon szakosztály 2021 évi beszámolója

Közzétéve: 2021. December 6.


Szabó Attila

SZHSE Triatlon szakosztály

A Szolnoki Honvéd Sportegyesület keretein belül 2019. szeptember 2-án jött létre a Triatlon szakosztály. A szakosztály célja, hogy Szolnokon, illetve az agglomerációba tartozó településeken népszerűsítse a sportágat, versenyzői utánpótlást alakítson ki. A Triatlon szakosztályunk esetében vannak olyan tagjaink is, akik nem szeretnének versenyezni, de az edzéseken a mozgás, a három sportág szeretete miatt rendszeresen részt vesznek. Szakosztályunkban 51 fő sportol rendszeresen az utánpótlás korú gyerekektől egészen a szenior korosztályig. Szakosztályunk a Magyar Triatlon Szövetség tagja, versenyengedéllyel 2021-ben 40 fő rendelkezett.

A versenyzőink megtartásának az alapfeltétele, hogy a három sportághoz tartozó edzések folytatásához a technikai, infrastrukturális hátteret egész évben biztosítani tudjuk. A tagság megtartásának, növelésének másik feltétele a versenyeken való részvétel, a sportolóink versenyeztetése, közösségi programok szervezése. A versenyeken elért jó eredmények adhatják az utánpótlás folyamatos pótlását: közösségi médiában, helyi médiában megosztjuk a sikereinket, eredményeinket.
Támogatóinknak köszönhetően 2021. évben is folyamatosan tudtuk versenyeztetni a sportolóinkat, sportruházat beszerzésre is sor került, illetve a legjobb a versenyzőink nyári edzőtáborban vehettek részt. Az év során nagyon szép eredményeket értünk el. Külön kiemelendőek a felnőtt versenyzőink, akik munka mellett készülnek egész évben a versenyekre. 2021. augusztus 14-én 4 felnőtt versenyzőnk sikeresen teljesítette az első hosszú távú (IRONMAN) versenyét Nagyatádon: 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42,2 km futás. Aquatlon világbajnoki 4. helyezettünk is lett dr. Kanizsa Gabriella személyében. Gabi korosztálya legjobb triatlonversenyzője lett 2021. évben, megnyerve a ranglista sorozatot.

A beszámoló teljes megtekintéséhez kattintson ide!

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon

Támogatóink

ACCELL Hunland Kerékpárgyártó és Értékesítő Kft.

Borovi Faipari Zrt.

Szerencsejáték Zrt

HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Sportegyesületek Országos Szövetsége

MH86. Szolnok Helikopter Bázis
Szolnok város Önkormányzata

Szolnoki Honvéd Sportegyesület Pártoló Tagok