Belépés

Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Kapcsolodó oldalak

Szakosztályok szerint.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


SZHSE Triatlon szakosztály 2021 évi beszámolója

Közzétéve: 2021. December 6.

SZHSE Triatlon szakosztály

A Szolnoki Honvéd Sportegyesület keretein belül 2019. szeptember 2-án jött létre a Triatlon szakosztály. A szakosztály célja, hogy Szolnokon, illetve az agglomerációba tartozó településeken népszerűsítse a sportágat, versenyzői utánpótlást alakítson ki. A Triatlon szakosztályunk esetében vannak olyan tagjaink is, akik nem szeretnének versenyezni, de az edzéseken a mozgás, a három sportág szeretete miatt rendszeresen részt vesznek. Szakosztályunkban 51 fő sportol rendszeresen az utánpótlás korú gyerekektől egészen a szenior korosztályig. Szakosztályunk a Magyar Triatlon Szövetség tagja, versenyengedéllyel 2021-ben 40 fő rendelkezett.

A versenyzőink megtartásának az alapfeltétele, hogy a három sportághoz tartozó edzések folytatásához a technikai, infrastrukturális hátteret egész évben biztosítani tudjuk. A tagság megtartásának, növelésének másik feltétele a versenyeken való részvétel, a sportolóink versenyeztetése, közösségi programok szervezése. A versenyeken elért jó eredmények adhatják az utánpótlás folyamatos pótlását: közösségi médiában, helyi médiában megosztjuk a sikereinket, eredményeinket.
Támogatóinknak köszönhetően 2021. évben is folyamatosan tudtuk versenyeztetni a sportolóinkat, sportruházat beszerzésre is sor került, illetve a legjobb a versenyzőink nyári edzőtáborban vehettek részt. Az év során nagyon szép eredményeket értünk el. Külön kiemelendőek a felnőtt versenyzőink, akik munka mellett készülnek egész évben a versenyekre. 2021. augusztus 14-én 4 felnőtt versenyzőnk sikeresen teljesítette az első hosszú távú (IRONMAN) versenyét Nagyatádon: 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42,2 km futás. Aquatlon világbajnoki 4. helyezettünk is lett dr. Kanizsa Gabriella személyében. Gabi korosztálya legjobb triatlonversenyzője lett 2021. évben, megnyerve a ranglista sorozatot.

A beszámoló teljes megtekintéséhez kattintson ide!

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon

Támogatóink

Nemzeti Együttműködési Alap

BI-KA Logisztika

Információs Technológiai Auditor Kft. Informatikai vállalkozás

MH86. Szolnok Helikopter Bázis
Szolnok város Önkormányzata
Maratonman
 OrientTax Tanácsadó Kft. 
Tenuta delle Aquile Kft.

Szolnoki Honvéd Sportegyesület Pártoló Tagok