Belépés

MH amatőr sportversenyek

Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


Hajnal András műugró - Szolnok TV

Közzétéve: 2008. Március 5.

Hajnal András  

    Hajnal András műugró, az Szolnoki Honvéd Sportegyesület sportolója a Szolnok TV sport műsorában adott interjút a 16. Pekingi műugró világkupáról, amely egyben az olimpiai kvalifikációs verseny is volt.

 

   Hajnal András műugró, az Szolnoki Honvéd Sportegyesület sportolója a Szolnok TV sport műsorában adott interjút a 16. Pekingi műugró világkupáról, amely egyben az olimpiai kvalifikációs verseny is volt. A világkupa mezőnyéről szólva elmondta András, hogy igazán kemény és kiválóan felkészült versenyzők alkották.

A verseny előtt, mintegy fél évig Oroszországban készült fel a 10 méteres toronyugrásra.  A kinti edzője (orosz) számos olimpiai bajnokot készített már fel. A versenyen elért eredménye (31. hely) nem tükrözte a valós felkészültségét, úgy érzi, hogy a mostani edzés sorozat után sokkal jobb eredményt kellett volna elérnie. Az olimpiára kijutás reményei még nem szálltak el, ötödik tartalékként várja a nemzetközi úszó szövetség döntését.

Az interjú megtekinthető a szolnok TV honlapján!

Szolnoksport - 2008-03-03

    Természetesen az idejét nem várakozással tölti el András, hanem tovább készül a következő versenyre, ami a Hollandiai Eindhoven városában tartandó 29. műugró Európa bajnokság.
   
A felkészülést a Margitszigeti uszodában folytatja, mivel egyedül itt van lehetősége a 10 méteres toronyugrás gyakorlására.

A verseny hivatalos honlapja.

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon
Kiemelt versenyeink 2008.
Kiemelt versenyeink 2008.
Támogatói
 Szolnoki Honvéd Sportegyesület Fóruma
Támogatóink, Partnereink
A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Támogatói