Belépés

MH amatőr sportversenyek

Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


A Magyar Köztársaság 2010. évi felnőtt mű- és toronyugró Bajnoksága

Közzétéve: 2010. Június 23. | Frissítve: 2010. Június 23.

SZHSE csapat a felnőtt OB-n

2010. június 19-én és 20-án, szombaton és vasárnap a margitszigeti Széchy-uszodában zajlottak az ez évi felnőtt mű- és toronyugró bajnokság versenyei.

A Magyar Köztársaság 2010. évi felnőtt mű- és toronyugró Bajnoksága

            2010. június 19-én és 20-án, szombaton és vasárnap a margitszigeti Széchy-uszodában zajlottak az ez évi felnőtt mű- és toronyugró bajnokság versenyei. Ezek a versenyek egyúttal az augusztusi budapesti Európa-bajnokság tesztversenyei is voltak. A Szövetség vezetői külföldi pontozó bírókat is felkértek a részvételre. Olaszországból és Csehországból érkeztek bírók a bajnokságra. Az idei évben is népes szolnoki csapat képviselte egyesületünket. Igazán életkorban csak Hajnal András számít már tapasztalt felnőtt versenyzőnek. A többiek még serdülő, ifjúsági és junior korú versenyzők, akiknek azért fontos a menedzselése, hogy a verseny rutinjuk erősödjön. Számukra egyáltalán a részvétel volt fontos, bár az eredmények azért arról árulkodnak, hogy azért tisztességgel készültek fel a „nagyok" közötti megmérettetésre.

            Az eredmények alapján az egyesületek közötti pontversenyben is és az éremtáblázaton is az előkelő 2. helyezést értük el az RLSE (Rugóláb Lendület Sportegyesület) mögött. Az RLSE olyan magas színvonalú szakmai munkát végez a hazai műugró sportban, ami minden egyesületnek követendő példát jelent. Olimpiai kerettagok, junior EB érmesek és VB helyezettek jellemzik munkájukat.

 

Ilyés Flóra és edzője Dr. Dunai Pál

            Azért, a mi csapatunknak sem kellett szégyenkeznie! Nálunk is olyan fiatal versenyzők sportolnak, akik a jövőben szintén nagy eredmények elérésére lehetnek képesek. A csapatunk:

                        Nők:

  1. Bali Roxána
  2. Ilyés Flóra
  3. Rombolotto Marina

                        Férfiak:

  1. Hajnal András
  2. Rombolotto Alfréd
  3. Rombolotto Leonardo
  4. Tóth Gergő

Sportolóink a bajnokság 2 napja alatt:

4 arany, 3 ezüst és 1 bronzérmet szereztek, ezen kívül 2  negyedik, 4 ötödik és 4 hatodik helyezést értek el. Hajnal Andris ebben az évben is a toronyugró bajnoki címe mellé begyűjtötte a Nagy Károly mesteredző által az ötvenes években alapított örökös vándorserleget és már csak három alkalom kell ahhoz, hogy túlszárnyalja Némedi Károly örökös magyar bajnokunk, jelenleg a  gumiasztal szakosztályunk vezetőjének eredményét!

      Nagyon köszönjük a szponzoraink, Radnai Károly ügyvezető úr és Rombolotto Andrea és Rombolotto Alberto ügyvezetők segítségét. Akiknek a segítsége jelentősen hozzájárult sikereinkhez!

Támogatóink voltak:

OrientTax Tanácsadó Kft. Tenuta delle Aquile Kft.

                     OrientTax Tanácsadó Kft.                                        Tenuta delle Aquile Kft.

      Összességében a csapat hozta a szakmai vezetés által kitűzött célokat és a verseny a további nemzetközi feladatokra (junior EB - Helsinki; felnőtt EB - Budapest) történő felkészülést is megfelelően segítette.

A versenyről készült képek a fotó archívumban az Úszó és Műugró szakosztály mappában az "2010. évi felnőtt mű- és toronyugró Bajnokság" címszó alatt tekinthetőek meg!

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon
Kiemelt versenyeink 2008.
Kiemelt versenyeink 2008.
Támogatói
 Szolnoki Honvéd Sportegyesület Fóruma
Támogatóink, Partnereink
A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Támogatói