Belépés

MH amatőr sportversenyek

Adó 1% felajánlás

Adó 1% felajánlás módja

adószámunk: 

1 9 8 6 6 8 3 9 - 1 - 1 6

További információ.


Közhasznúság

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés


Éremeső az egyméteres műugró bajnokságon


   Április 28-29-én a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában került megrendezésre az idei év első műugró felnőtt és korosztályos bajnoksága. Ezúttal az egy méterről mérték össze tudásukat a hazai legjobbak. Ebben a Szolnoki Honvéd Sportegyesület versenyzői magasra tették a mércét és 3 bajnoki címmel, 3 ezüstéremmel és 2 bronzéremmel zárták a küzdelmeket. A legfiatalabb, serdülő versenyszámban Ilyés Tímea nyert bajnoki címet klubtársa és barátnője Rombolotto Marina előtt. A fiúk versenyszáma a Rombolotto testvérek, Alfréd és Leonardo háziversenyét hozta. Ezúttal Alfréd vihette haza a bajnoki aranyat, míg öccse ezüstéremmel gyarapította a családi éremgyűjteményt. 
      Rombolotto Alfréd kipróbálta magát az eggyel magasabb korcsoportban is, ahol egy bronzzal lett gazdagabb. 
      Az ifjúsági lányok küzdelmében Ilyés Flóra nem tudta megvédeni tavalyi bajnoki címét és meg kellett hajolnia a budapesti Gondos Flóra előtt, aki ezen a versenyen nagyon szép teljesítménnyel szinte fájó különbséggel utasította maga mögé a dobogó második fokára Flórát. Csak remélhetjük, hogy Flóra levonja a szükséges következtetéseket és felveszi a kesztyűt és a 3 méteres és toronyugró bajnokságon visszavág majd és igazolja klasszisát!       Hajnal András teljesítette a kötelező feladatot és magabiztos rajt-cél győzelmet aratott a felnőtt férfiak küzdelmében és szerezte 2007-ben első bajnoki címét. 
      A nők felnőtt versenyszámában Gál Veronika a döntőben az 5. helyen zárt nagyon szoros küzdelemben mindössze 4 ponttal lemaradva a bronzéremről. 
      Női szinkron párunk, Ilyés Flóra és Patkós Zsuzsa, szép versenyzéssel a dobogó 3. fokára állhatott fel egy újabb bronzérmet szerezve egyesületünknek. 
      Összességében elmondható, hogy nem várt, magas színvonalú küzdelmet hozott az idei egyméteres műugró bajnokság. Örömteli, hogy ebben a küzdelemben a szolnoki versenyzők meghatározó szerepet játszottak. Új versenyzőink eredményesen tették le névjegyüket és igazolták azt a magas szintű szakmai munkát, amely Hajnal Attila vezetőedző irányításával zajlik a műugró szakosztályban. Reméljük, hogy ez a siker megfelelő töltést ad az elkövetkező 3 méteres és toronyugró bajnokságra és ismét bizonyíthatjuk, a szolnoki versenyzők, gyerekek tehetségét!

A teljes versenyeredmények.

Képek a versenyről.

Facebook
Google
 

WWW Az oldalon
Kiemelt versenyeink 2008.
Kiemelt versenyeink 2008.
Támogatói
 Szolnoki Honvéd Sportegyesület Fóruma
Támogatóink, Partnereink
A Szolnoki Honvéd Sportegyesület Támogatói