Fotó archívum

Szolnoki Repülőrajt Futófesztivál fotógaléria.

1. Szolnoki Repülőrajt

2. Szolnoki Repülőrajt

3. Szolnoki Repülőrajt

4. Szolnoki Repülőrajt

5. Szolnoki Repülőrajt

 



Támogatóink

ACCELL Hunland Kerékpárgyártó és Értékesítő Kft.

Borovi Faipari Zrt.

Szerencsejáték Zrt

HONVÉD SPORTEGYESÜLETEK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Sportegyesületek Országos Szövetsége

MH86. Szolnok Helikopter Bázis
Szolnok város Önkormányzata

Szolnoki Honvéd Sportegyesület Pártoló Tagok




Repülőrajt 2011

Közzétéve: 2010. Szeptember 2. Írta SZHSE elnök és Gman | Frissítve: 2010. Szeptember 2. | Megtekintve: 1722 | Hozzászólások (0)

Repülőrajt 2011

A Szolnoki Honvéd Sportegyesület elnöksége örömmel tájékoztatja együttműködő partnereit, támogatóit, valamint a futást kedvelő sportbarátait, hogy az egyesület ebben az évben is megrendezi a Szolnoki Repülőrajt Futóversenyt. Az idei évtől a verseny helyszíne megváltozik. Az eddigiektől eltérően, a versenynek Szolnok város és a Tisza liget ad majd otthont.

Tiszavirág Gyaloghíd

Az új helyszín által biztosított számos kedvező lehetőség mellett, a futóknak és az érdeklődőknek igazi élményben lesz majd részük, mivel a verseny az új Tiszavirág Gyaloghíd futóversenye lesz. A verseny a Tiszavirág Gyaloghíd ünnepélyes átadásának napján lesz, melynek pontos időpontja: 2011. március 5. 10 óra . A verseny előkészítése megkezdődött. További részletek és a nevezéssel kapcsolatos információk hamarosan olvashatók lesznek az egyesület honlapján. Az egyesület sok szeretettel vár mindenkit a 4. Szolnoki Repülőrajt Futóversenyen.

Hozzászólások

You do not have access to submit comments.